TV–Inspektion

Hvis årsagen til dit kloakproblem kan være svær at lokalisere, står vi klar til at hjælpe dig med en TV-Inspektion af dit kloaksystem.
Vælg T. H. Kloakservice fordi:

Hvornår er der behov for en TV-inspektion af din kloak?

Hvis du har en vask der er lang tid om at lade vandet gennem afløbet eller flyder over, er der meget muligt et problem et sted i din kloak.
En TV-inspektion af kloakken, kan afklare hvor problemet befinder sig og hvilken service der skal til for at løse det.

Ved at indføre en lille kamera via et kabel, kan vi gennemgå hele dit kloaksystem. Kameraet optager og tager billeder af kloaknettet og på den måde kan vi se hvilke problemer der måtte være og hvorhenne. Det er meget forskelligt, hvilken løsning der skal hives fat i, for at der igen er godt gennemløb i din kloak. I mange tilfælde kan T. H. Kloakservice hjælpe dig godt videre, med fx en kloakrensning, slamsugning eller rodskæring.
Når du får lavet en inspektion, kan du i nogle tilfælde også undgå skal skulle grave haven eller indkørslen op. Vi kan nemlig ofte hjælpe dig, uden opgravning.
Det er en effektiv måde at lokalisere problemet og sikre, at du kun skal have foretaget en kloakrenovering, hvis det er højst nødvendigt.
Vi har udført utallige TV-Inspektioner og har derfor den nødvendige know-how og ekspertise, til også at kunne hjælpe dig, med din kloak.

Få et uforpligtende tilbud på din tv-inspektion

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af Kloakrensninger, så kontakt os for
et uforpligtende tilbud. 

  kloak udenfor med sten

  Professionel TV-inspektion til gode priser

  Vi har en passion for det vi laver og mener ikke det skal være en urimelig omkostning, at få foretaget en undersøgelse af kloakken. Derfor tilbyder vi nogle af markedets bedste priser på TV-inspektion på Sjælland. Vi går meget op i vores arbejde i kloakservicebranchen og efteruddanner løbende vores medarbejdere, så vi på en og samme tid kan levere høj kvalitet, til lave priser.

  På den måde er vi med til at sikre, at du som kunde altid er tilfreds med vores arbejde. Vi forlader heller ikke adressen, før opgaven er løst på tilfredsstillende vis.

  I vores daglige arbejde drives vi ikke af prisen, men bestræber os altid efter at levere service af højeste kvalitet. På den måde matcher service og kvalitet i vores arbejde.

  Vores priser er altid fuldt gennemsigtige, så du ikke på et senere tidspunkt oplever skjulte gebyrer eller lignende, der får prisen til at svinge.
  Vi gør meget ud af at levere høj kvalitet til lave priser, så alle kan få foretaget en TV-inspektion, uden at belaste økonomien for meget.

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Skal du bruge en TV-inspektion?

  Hvis du er i tvivl om hvad der forårsager tilstoppede afløb og har brug for en TV-inspektion, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

  Vi har flere års erfaring og ved hvordan man manøvrer rundt i kloaksystemerne, med et lille kableført kamera.
  Ring til os på tlf.: 49 40 49 40 eller send en mail på info@thkloakservice.dk.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.