Kloak­rensning

Hvis dine afløb begynder at lugte eller stopper til – Så kan vi hjælpe dig.
Vi har udført mange kloakrensninger og ved hvordan det skal gribes an.
Vores kunder vælger os fordi:

Gennemført kloakrensning til gode priser

Hos T. H. kloakservice holder vi øje med priserne på markedet og arbejder med konkurrencedygtige priser. Vi er af den overbevisning at alle bør have en ren kloak, så derfor tilbyder vi altid gode priser. Vi har nogle af de billigste priser på kloakrensning i København og på Sjælland.
Vi holder selvfølgelig stadig kvaliteten helt i top og sørger for at have dygtige fagfolk ansat. Med flere års erfaring og solid know-how, står vi klar til at hjælpe dig året rundt.

Vi har en stor passion for det vi laver og bestræber os altid på høj kundetilfredshed, i stedet for høje priser. Det er ikke prisen der driver os, det er vores kundes tilfredshed.
Derfor er vores priser også ærlige og uden skjulte gebyrer. Så behøver du ikke bekymre dig, om efterfølgende svingninger i prisen.

Hvis din kloak også kunne bruge en kloakrensning, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud hos T. H. Kloakservice. Ring på tlf.: 49 40 49 40. Vi garanterer dig høj kvalitet til rimelig priser.

Få et uforpligtende tilbud på din kloakrensning

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  kloak udenfor med sten

  Hvorfor en kloakrensning?

  Mange tænker ikke over at vedligeholde kloakken, men faktisk er dette ret vigtigt.

  Det kan betale sig at få foretaget en kloakrensning i ny og næ, da det er med til forebygge at kloakken tilstoppes.

  Anbefalingen lyder på, at få foretaget en kloakrensning ca. en gang om året. Du kan risikere at din kloak bliver stoppet til med skidt, fedt og grus, hvis ikke du får renset din kloak en gang i mellem.

  Hvis du en dag står med et afløb, der flyder over med spildevand, skal du have fat i T. H. Kloakservice, så kommer vi forbi og sørger for at du kommer godt videre. Vi har døgnservice, så hvis det skulle ske, kan vi hjælpe med det samme.

  Ring til os på tlf.: 49 40 49 40, hvis du har brug for akut kloakservice.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Få professionel kloakrensning i København og på Sjælland

  Vores kunder er vigtige for os, derfor lytter vi altid til dine behov og ønsker, før vi påbegynder arbejdet. Vi lægger en plan for hvordan vi bedst mulig foretager en kloakrensning, for dig. Vi efterlever en god kundeservice og bliver ofte valgt på baggrund af dette, samt den høje kvalitet og lave priser.

  Hos T. H. Kloakservice kan vi vores kram og har en solid erfaring med kloakrensning. Vi trækker altid på vores faglige viden og erfaring, når vi lægger en plan for din kloakrensning. Når man, som os, har arbejdet med kloakservice i flere år, kan vi garantere dig kompetent hjælp, vejledning og service når du ringer efter T. H. Kloakservice.

  Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din kloakrensning. Ring på tlf.: 49 40 49 40

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.