Slamsugning Taastrup

Bor du i Taastrup og har du problemer med kloakken eller brønden hjemme ved dig? Hos T. H. Kloakservice tilbyder vi professionel slamsugning i Taastrup.
 
Vi tilbyder:

Den bedste Slamsugning i Taastrup

Med T. H. Kloakservice kan du være sikker på, at vores slamsuger i Taastrup er iblandt de bedste i Danmark. Vores dygtige fagmænd har mange års erfaring med slamsugning i Taastrup.
 
Tilfredse kunder er en vigtig del af T. H. Kloakservice, og vi kan med sikkerhed i stemmen garantere, at servicen altid er i topklasse, når du får udført kloakservice fra os. Vi kender godt til normen, om at kloakservice typisk er forbundet med en masse uforudsete udgifter. Vi har valgt at gå en anden retning. Det er, fordi vi mener, vores kunder skal kunne vide, hvad de betaler for. Det er derfor, vi altid gør en dyd ud af at levere kvalitetsservice til priser, som alle kan være med på.   
 
Du kan med stor fordel læse mere om vores priser her.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  T. H. Kloakservice springer ikke over hvor gærdet er lavest

   
  Vi benytter os af de bedste og mest grundige teknikker til slamsugning i Taastrup. Grunden til dette er, at vi nødigt – selvom vi syntes det er hyggeligt – skulle komme på besøg igen, fordi problemet ikke er løst til perfektion.
   
  Vi mener og har erfaret at man med vores kloakservice i Taastrup, får de mest tilfredse kunder ved at tage sig tid til at løse opgaven ordentligt, i stedet for at springe over hvor gærdet er lavest. Den holdning er vi stolte af, og du vil opleve, at vi er andet end all-talk, når vi kommer på besøg hos dig for at fikse problemerne med din kloak.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Tilfredshedsgaranti på slamsugning i Taastrup

  Det er ingen hemmelighed, at servicevirksomheder lever af tilfredse kunder. Vi er ingen undtagelse. Derfor tilbyder vi vores kunder en 100% tilfredshedsgaranti. Med andre ord forlader vi aldrig en kunde, før problemet er løst. Skulle der være det mindste problem eller spørgsmål omkring udførslen af vores arbejde, vender vi selvfølgelig tilbage for at fikse problemet. Det mener vi er vigtigt for at forblive iblandt de bedste og foretrukne i kloakbranchen.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Døgnvagten er klar til akut slamsugning i Taastrup

  Står du med et kloakproblem, og har du brug for akut slamsugning i Taastrup? Hos T. H. Kloakservice har vi altid en professionel fagmand på vagt 24 timer i døgnet i alle 365 dage. Står du derfor midt om natten med et akut problem med kloakken eller brønden, behøver du ikke at tøve med at ringe til os.
   
  Vi ved godt, at problemer med kloakken ikke er til at leve med. Ringer du derfor til os, så reagerer vi prompte på dit opkald. 
  Ring til vores akuttelefon på 49 40 49 40 eller kontakt os her