Kloakservice Valby

Oplever du problemer med en kloak eller et afløb, der ikke virker optimalt? Det kan være et generende problem, der kan bremse hverdagens gøremål. Men det behøver ikke være et længerevarende problem. Hos T.H. Kloakservice udfører vi professionelt kloakarbejde af høj kvalitet. Vi kan rykke ud til dig i Valby, hvis du får brug for os.

Fire hurtige fordele ved at vælge os

Er du i tvivl om, hvilket kloakfirma nær Valby, du ønsker skal varetage din kloakopgave? Den beslutning kan vi hjælpe dig med at tage. Her er fire hurtige fordele ved at vælge T.H. Kloakservice:

Kloakservice i Valby for både private og erhverv

I T. H. Kloakservice kan vi hjælpe både privatpersoner og erhvervskunder.

Er uheldet ude med din kloak derhjemme? Eller er den gal med afløbet i din virksomhed? Det er ikke et problem for os. Uanset om du har behov for en slamsugning eller en kloakrensning, kan vi rykke ud og hjælpe, så alt kan fungere optimalt igen.

Men desværre kan kloakproblemer opstå, når du mindst venter dem. Derfor tilbyder vi akut udrykning uanset tidspunkt på dagen.

Du kan blot ringe til vores døgnvagt, hvis skaden sker uden for normal åbningstid.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Vi sætter krav og betingelser i fællesskab med dig

  Her hos os får du altid udført kloakservice i højeste kvalitet. Vi bestræber os på altid at yde den bedste service for vores kunder. Vores dygtige fagfolk har en passion for arbejdet og flere års brancheerfaring, der afspejler sig i arbejdet og det gode håndværk.

  Selvom vores priser er fordelagtige og lave, er kvaliteten på arbejdet altid høj.

  Derudover er det også vigtigt for os, at vi har et godt samarbejde med vores kunder. Hyrer du os til at varetage en kloakopgave for dig, sætter vi os sammen med dig og aftaler krav og betingelser for samarbejdet, så vi kan matche dine behov bedst muligt.

  Vi er pålidelige og indfrier alle krav, som vi i fællesskab har sat med dig.

  For at garantere tilfredse kunder forlader vi ikke din adresse, før alle parter er 100 % tilfredse med resultatet.