Kloakservice Roskilde

Er uheldet ude med dit toilet eller afløb? Så kan en slamsugning eller kloakrensning muligvis være løsningen. Hos T.H. Kloakservice tilbyder vi professionel hjælp til enhver kloakopgave. Søger du kompetent kloakservice nær Roskilde? Vi har mere end 20 års erfaring i rygsækken.

Flere grunde til at vælge os

Der findes garanteret andre virksomheder, der kan udføre kloakservice nær Roskilde for dig. Er det svært for dig at vælge den helt rigtige til arbejdet, gør vi valget nemt og enkelt for dig. Her er blot et udpluk af, hvorfor du skal vælge os til at varetage din kloakopgave:

Komplet kloakservice i Roskilde

Hos T.H. Kloakservice kan vi hjælpe dig med flere former for kloakopgaver.

Blandt andet tilbyder vi ydelser som rodskæring, rensning af faldstammer, TV-inspektion, slamsugning, kloakspuling og kloakrensning. Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad de enkelte ydelser indebærer.

Alle ydelser bliver udført af vores dygtige fagfolk, der vil glæde sig til at rykke ud for at hjælpe dig – uanset om du er privatperson eller erhvervskunde.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Vi er erfarne fagfolk, der brænder for det, vi laver

  I T. H. Kloakservice har vi mere end 20 års erfaring med alt indenfor kloakservice. De mange års erfaring i branchen viser, hvor meget vi brænder for det, vi laver.

  Hyrer du os til at varetage en kloakopgave nær Roskilde, kan vi garantere, at vi sætter erfarne og dygtige fagfolk på opgaven, der alle har en passion for faget.

  På den måde garanterer vi dig også professionelt kvalitetsservice og godt håndværk.

  kloak udenfor med sten

  Få et gratis og uforpligtende tilbud på kloakservice i Roskilde

  Hos T. H. Kloakservice har vi kundens behov i fokus. Vi holder vores ord og leverer de aftalte ydelser og betingelser til tiden.

  Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig? Vi kan komme med et helt uforpligtende tilbud, der kan give dig en idé om, hvad vi kan gøre for dig og til hvilke priser.

  Dog kan vi garantere, at vores service består af fair og konkurrencedygtige priser, hvor vi samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten.