Kloakservice Ølstykke

Volder kloakken eller afløbet dig problemer? Og kan du ikke selv udbedre det?

Hos T.H. Kloakservice hjælper vi dagligt vores kunder med slamsugning og kloakrensning. Private husejere såvel som erhvervsdrivende henvender sig til os, når de oplever, at den er gal med kloakken, og så rykker vi altid hurtigt ud. Vi ved udmærket, at det ikke kan vente til næste dag, når du ikke kan skylle ud i dit toilet.

Der er mange fordele ved at bestille kloakservice i Ølstykke hos os:

Få hjælp til kloakservice i Ølstykke af dygtige fagfolk

Det er ikke hvem som helst, der kommer ud til dig, når du ringer efter os.

Vores kloakfirma består af en række af dygtige medarbejdere, der alle har en god portion erfaring med sig i rygsækken. Din kloak er velkendt for os, da vi har opereret inden for kloakbranchen i mange år efterhånden.

Lader du en af vores kompetente medarbejdere se på din kloak, kan du være sikker på, at du ender ud med den bedste og mest holdbare løsning. Det gælder, hvad enten du hyrer os til TV-inspektion, slamsugning eller andre former for kloakservice i Ølstykke.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Dit lokale kloakfirma rykker ud, når kloakken driller

  Kan du pludselig ikke skylle ud i dit toilet? Eller kan du ikke få vandet til at synke i din køkkenvask eller i brusenichen? Det er velkendte problemer, som alle kommer ud for før eller siden. Kan du ikke selv få gang i toilettet eller vasken igen, tyder det på, at problemet er at finde nede i din kloak. Og her kommer vi ind i billedet.

  Vi kører gerne hjem til dig og tager et kig på dine kloakrør. Med vores slamsuger eller med en grundig kloakrensning kan vi få gang i din kloak igen, så det hele kommer til at køre normalt igen. Vores ansatte er eksperter i at finde ud af, hvad problemet med din kloak skyldes og udbedre det med vores kloakservice i Ølstykke.

  kloak udenfor med sten

  Vi tager altid telefonen – ring til os allerede i dag

  Der er altid hul igennem, når du ringer til os på vores døgntelefon.

  Du kan fange os på telefon 49 40 49 40 eller skrive til os på info@thkloakservice.dk.