Kloakservice Køge

Har du brug for professionel kloakservice hjem til eller i forbindelse med dit arbejde?

Hos T.H. Kloakservice betjener vi både privatkunder og erhvervskunder. Vores store force er vores mangeårige erfaring inden for branchen samt vores høje faglige viden. Vil du gerne have en ekspert til at tage hånd om din kloak, er vi de helt rette at tage fat i.

Når du bestiller kloakservice i Køge hos os, får du:

Du kan få ekspertrådgivning hos os

Vores medarbejdere er erfarne og dygtige, og de ved alt om din kloak og dit afløb. Har du spørgsmål til, hvordan din kloak fungerer, eller hvad du selv kan gøre for at undgå at få problemer med kloakken eller afløbet igen, er de gerne behjælpelige.

Vi fikser ikke kun din kloak og finder frem til den optimale løsning til dig. Hos os kan du også altid få professionel vejledning og sparring. Uanset hvilken form for kloakservice i Køge, du hyrer os til. Vi ser det som vores vigtigste opgave at hjælpe dig og gøre dig tilfreds med din kloakløsning.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Med vores kloakservice i Køge er du sikret et holdbart resultat

  Sætter du os til at se på din kloak, vil vi ikke kun tænke på, hvad der vil være optimalt her og nu. Vi har altid in mente, hvad der vil gavne dig og din kloak mest i det lange løb.

  Derfor kan du godt regne med, at du ikke skal se os igen i lang tid, når vi afslutter en opgave hos dig. Vi sigter altid efter at levere en langvarig og holdbar løsning, der kan komme dig til gode mange år frem i tiden.

  Det gælder både, hvad enten du bestiller slamsugning, kloakrensning eller andre typer af kloakservice i Køge.

  kloak udenfor med sten

  Du kan altid få fat i os på vores vagttelefon

  Du ringer aldrig forgæves, når du giver os et kald. Vores vagttelefon er ikke kun åben fra tidlig morgen til aftentid. Den er åben døgnet rundt – og der er altid én i den anden ende.

  Du er velkommen til at give os et kald på 49 40 49 40, og du kan også vælge at skrive til os på info@thkloakservice.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at vende hurtigt tilbage på din henvendelse.