Kloakservice Brønshøj

Søger du professionel og effektiv hjælp til kloakrensning eller slamsugning nær Brønshøj? Hos T.H. Kloakservice tilbyder vi hjælp til forskellige kloakopgaver til fair og fordelagtige priser, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten.

Det kan vi tilbyde dig som kunde

Mere end 20 års erfaring med professionel kloakservice i Brønshøj

Hos T.H. Kloakservice har vi stor erfaring indenfor branchen. Vi har arbejdet med kloakopgaver i mere end 20 år, og vi brænder for det, vi laver. Det skinner igennem i den høje kvalitet, vi tilbyder vores kunder, når vi udfører vores arbejde.

Gennem flere års erfaring har vi opnået kompetencer til at kunne udføre professionelt og effektivt arbejde for vores kunder.

Hyrer du os til at varetage din kloakservice, kan du være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan, for at du er tilfreds med arbejdet. Vi hjælper både privatpersoner og erhverv med store eller små opgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Akut kloakservice i Brønshøj året rundt

  Stoppede toiletter, kloakledninger eller gulvafløb – de kan alle opstå pludseligt, og når du mindst venter det.

  Er uheldet ude, kan du tage det helt roligt. Hos T.H. Kloakservice tilbyder vi altid kvalitetsarbejde – men det begrænses ikke til bestemte tidspunkter på dagen.

  Vi har en døgnservice, der betyder, at vi altid kan rykke ud til dig, hvis der opstår et akut behov for kloakservice.

  Har du brug for akut kloakservice nær Brønshøj, kan du kontakte døgnvagten på telefon 49 40 49 40, hvorefter en kompetent kloakarbejder vil rykke ud til dig og løse problemet.

  kloak udenfor med sten

  Få professionel vejledning og rådgivning til kloakservice i Ballerup

  Du kan selv sørge for at forebygge et stoppet toilet eller et beskidt afløb. Men det er ikke nødvendigvis nemt at finde hoved eller hale i en ordentlig vedligeholdelse.

  Derfor tilbyder vi professionel vejledning og rådgivning hos T.H. Kloakservice, hvor vi blandt andet står klar med gode råd til, hvordan du kan holde dit afløb rent.

  Vores mange års brancheerfaring gør os kompetente til at kunne vejlede dig i den rigtige retning, så du kan slippe for problemer med dit toilet eller afløb.