Kloakservice København

Mangler du hjælp til kloakservice i København? Så står vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt. 

Vi er et passioneret og kompetent team, der står klar til at rykke akut ud, når problemet opstår.

Faglighed og ærlighed er vores varemærke. Du er som kunde altid tryk hos os, når du står og skal bruge Kloakservice i København.

Hos os er du altid garanteret:

Kloakservice i København i alle afskygninger

Er dit toilet stoppet til? Eller trænger din kloak til at blive renset?

Vi udfører alle former for kloakservice i København – både til private og erhverv., Vi  er din garanti for et professionelt og færdigt stykke arbejde.

Vi udfører mange forskellige kloakopgaver:

Selvom vi er erfarne, er vi heldigvis ikke stoppet med at lære – vores personale får hele tiden uddannelse, så vi hele tiden kan levere markedets bedste kvalitet.  

Få vores hjælp til kloakservice i København

Vi har været inden for branchen i mere end 20 år, og der er ikke den form for kloakservice i København, vi ikke udfører. Det er os, du skal kalde på, hvis dit toilet er stoppet til, eller hvis din kloak skal renses.

Vores medarbejdere rykker hurtigt ud, så du ikke længere skal døje med problemer med din kloak eller dit toilet.

Kontakt os i dag for et personligt og uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakservice i København til lave priser

  Når du hyrer os til kloakservice i København, kan du med ro i maven vide dig sikker på, at du får en fair og god pris på det arbejde, vi udfører for dig. Vi giver dig kvalitetshåndværk til en attraktiv pris, og netop derfor er vi det foretrukne kloakfirma for mange af vores eksisterende kunder.

  Vores veluddannede og erfarne medarbejdere er altid klar til at udføre en professionel kloakservice. Vi ved, hvor vigtigt et hurtigt og effektivt udført arbejde er – derfor rykker vi hurtigt ud og udbedrer problemet.

  Vi hjælper også gerne dig med kloakrensning eller andre former for kloakservice. Giv os et kald allerede i dag – så finder vi en tid, der passer godt ind i din kalender.

  ★★★★★

  En indsats udover det sædvanlige

  Vores toilet ville pludselig ikke trække ordentlig ud. Vandet sank langsomt. Det var nytårsaften, og vi skulle have gæster, så vi var på den. Vi ringede og fik besøg nogle timer senere, og det var en større opgave, da det var svært at lokalisere blokeringen, men der blev ikke givet op....
  Trine
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk betjening og højt humør

  Hurtig service og god betjening. Jeg havde et stoppet afløb som Kim og Tobias rykkede hurtigt ud til. Med deres gode humør og top klasse arbejde fik de hurtigt styr på mit afløb og var ude af døren igen 👌 Kun store anbefalinger herfra.
  Jonas
  via Google

  ★★★★★

  God og effektiv hjælp…

  God og effektiv hjælp fra Kim med vores stoppede afløb. Vi ringede og talte med Tobias, der lovede, at de ville komme forbi næste dag. Og så kom Kim som lovet og klarede problemet effektivt. Hvis vi får problemer igen, ved vi hvem vi skal ringe til.
  Hans
  via Google

  Ring og bestil kloakservice i København – vi er ved telefonen døgnet rundt

  Vi ved godt, at det kan være svært at vente, hvis toilettet løber over, eller hvis der opstår andre problemer med din kloak. Derfor tilbyder vi døgnservice, så du altid kan få fat i os, hvis det brænder på.

  Du kan kontakte os 24/7, hvis du ringer på telefon : 49 40 49 40!. Du kan også sende os en e-mail  eller du kan gøre brug af vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med et tilbud eller med svar på dine spørgsmål.

  Vi ser frem til at høre fra dig med kloakservice i København – ring i dag.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.