Om os

Vi har stor erfaring indenfor kloakservice branchen og er altid klar til at hjælpe dig. T. H. Kloakservice garanterer god service og høj kvalitet til lave priser, på dit kloakarbejde på Sjælland. Hvis du søger hjælp, rådgivning eller sparring, er vi din pålidelige kloakmand.

Din kompetente kloakservice på Sjælland

Har du et afløb der ikke vil tage vand ind eller lugter? Så kan T. H. Kloakservice garanteret hjælpe dig.

Vi foretager forskellige slags kloakrensninger og vedligeholdelse af din kloak. Det er altid en god ide, at være på forkant med en ren og vedplejet kloak, så kan du undgå oversvømmelser og andre større konsekvenser fra tilstoppet kloak.

Når man har været så længe i branchen som os, er der ikke den type opgave vi ikke har løst. Dette er din garanti, for kvalificeret vejledning og hjælp til din kloak.

Vi har altid attraktive priser og holder løbende øje med markedet, så vi kan give dig den bedste løsning til en god pris. Derudover har vi også prisgaranti på alt udført arbejde.

Alle medarbejdere har den rette uddannelse, til at udføre netop din kloakopgave. Du kan forvente effektivt og veludført kloakarbejde, når vores fagfolk kommer til din adresse. Vi går heller ikke før du som kunde er tilfreds, med vores arbejde.

Du kan altid forvente professionelle fagfolk, med en solid erfaring og faglig viden når T. H. Kloakservice kommer og hjælper.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle typer af Kloakrensninger, så kontakt os endelig. 

    ★★★★★

    Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

    Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
    Karsten
    via Google

    ★★★★★

    Professionalisme, Punktlighed, Svartid

    Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
    Monique
    via Google

    ★★★★★

    Fantastisk arbejde

    Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
    Hans
    via Google

    Akut kloakservice?

    Vi ved at kloakopgaver nogle gange kan være akutte. Hvis du en dag står i vand til knæene, kører vi gerne ud og får løst problemet.

    Gennem vores døgnservice, er vi klar til at hjælpe dig alle ugens dage.

    Med T. H. Kloakservice er du derfor sikret kvalitetshåndværk og et højt service niveau, hele året.

    Vi er altid klar til at hjælpe