Slamsugning København

Oplever du, at vandet stiger i toilettet, eller at vandet ikke løber ud i bruseren eller i hanen? Og har du akut brug for slamsugning i København, så er du kommet til den helt rette virksomhed.

Vi tilbyder:

Slamsugning i København er ikke bare en kloakservice

Infrastrukturen i København er meget anderledes, end den er i almindelige villakvarterer. Det er derfor vigtigt, at man tilkalder dem, som har erfaringen med udføre og arbejde i Københavns kloakker. Man vil hurtigere og nemmere kunne identificere problemets opholdssted.
 
Hos T. H. Kloakservice arbejder vi hver dag med kloakker i København. Du kan derfor trygt vælge os til at få udført slamsugning i København. Vi tilbyder desuden slamsugning pris fra 560 kr, hvilket alle kan være med på. Du kan læse mere om vores priser her.
 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Slamsuger i København som er skabt til storbyen

  Vi benytter altid kun de bedste maskiner og teknikker, når vi udfører slamsugning i København. Slangerne fra vores maskiner kan nå ind til de fleste steder, og med den rigtige teknik kan vi garantere dig for, at vi også kan udføre slamsugning hos dig.
   
  Vores personale er uddannede indenfor professionel kloakservice, som sætter en ære i at udføre et grundigt arbejde. På den måde undgår du at ringe til os igen lige foreløbigt.
   
  Når vi udfører slamsugning i København, spuler vi altid kloakken for fedt, hår og andre fremmedlegemer, som med tiden kan udvikle sig til propper. Du får altså her den bedste løsning til alle pengene.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Tilfredse kunder er vores varemærke

  Selvom der går lang tid imellem, at du får udført slamsugning i København, bestræber vi os altid på at skabe tilfredse kunder. Vi mener, at tilfredse kunder kommer af et ordentligt udført stykke arbejde – Vi kalder det tilfredshedsgaranti.
   
  Med vores tilfredshedsgaranti lover vi dig, at vi ALDRIG kører fra din bolig, før du og vi er tilfredse. Vores renomme i København er vigtig for os, og vores egne standarder er derfor tårnhøje. Du kan derfor forvente at få udført slamsugning i København i verdensklasse.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Står du med et WC, som flyder over? Løber vandet ikke ud i vasken, eller har du et helt tredje problem, som gør, at du skal have akut slamsugning i København?
   
  Vi ved godt, at kloakproblemer aldrig kommer belejligt. Det er derfor, vi altid står klar på pinden 24/7 året rundt, hvis du har brug for akut slamsugning i København. Du skal bare ringe til vores akuttelefon på 49 40 49 40. Er problemet mindre akut, eller har du spørgsmål, kan du kontakte os her.