Slamsugning Hillerød

Er din kloak først stoppet til, er der ikke andet at gøre end at ringe efter en slamsuger. Ringer du efter en slamsuger i Hillerød hos TH Kloakservice, får du meget andet med i købet:

Din lokale ekspert i slamsugning i Hillerød

Når vi kalder os selv for eksperter i slamsugning, er det ikke forkert. Vores kloakfirma har eksisteret i mere end 20 år, og vi hjælper hver eneste dag private kunder og erhvervsdrivende med kloakservice og slamsugning i Hillerød og på alle dele af Sjælland. Vores dygtige og erfarne medarbejdere er lynhurtige til at komme op med den bedste løsning på det kloakproblem, du står med. Og de kører først igen, når de har afhjulpet problemet, og du har fået gang i dit toilet og afløb igen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Hvad er slamsugning - og hvad hjælper det på?

  Slamsugning foregår på den måde, at der triller en lastbil med slanger hen på din matrikel. Slamsugeren bruger sine slanger til at suge slam og andet skidt ud af din kloak eller dit afløb, så der igen bliver hul igennem. Når vores slamsuger har gjort sit arbejde, vil du opleve, at dit toilet igen kan skylle ud, og at dit afløb fungerer optimalt igen. Lugter din kloak ekstra fælt, vil den ubehagelige lugt også forsvinde. 

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Slamsugning Hillerød: Hvad kan du gøre for at undgå det?

  Du kan gøre flere ting for at undgå, at du en dag skal ringe efter vores slamsuger i Hillerød. Noget af det vigtigste er dog, at du lader være med at putte ting i dit toilet eller dit afløb, som ikke hører til der. Det kan eksempelvis være vatpinde, der har det med at ryge i toilettet i stedet for i skraldespanden eller kaffegrums, der smutter med, når du skyller ud i køkkenvasken. Stegefedt er heller ikke en god ting for afløbet, og det kan også forårsage, at afløbet i vasken stopper til.

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Få et tilbud på slamsugning allerede i dag

  Er du nysgerrig efter at høre mere om vores priser? Eller vil du gerne have, at vi sender en mand fra vores kloakfirma hen til dig for at se på din kloak? Uanset hvad kan du ringe til os døgnet rundt på telefon 49 40 49 40. Du kan skrive til os på info@thkloakservice.dkSå vender vi tilbage til dig med et hurtigt svar