Slamsugning Albertslund

Står vandet højt i toilettet eller løber vandet ikke ud i håndvasken? Hvis du kan nikke genkendende til dette, tyder det på, at du har brug for slamsugning Albertslund. 
 

Vi er stolte af at tilbyde:

Kvalitetsudførsel af slamsugning i Albertslund

Slamsugning er mere end blot udtømning af slam i kloakken og brønden. Hvis kloakken ikke rengøres grundigt og ordentligt for snavs, fedt og større genstande kan du bide dig fast på, at problemet hurtigt vil opstå igen. Vi synes altid, det er hyggeligt at se vores kunder igen. Vi elsker at have en hyggelig samtale med dig, men det koster jo på pengepungen.
 
Er du derfor på udkig efter en slamsuger i Albertslund, som sætter høje standarder for kvalitetsarbejde? Så kan vi med stor sikkerhed i stemmen fortælle, at T. H. Kloakservice er det rette firma til at stå for din kloakservice. 
 
Vores målsætning er at udføre alt til perfektion, første gang. Vi ønsker ikke, at du skal betale mere end, hvad du har behov for. Vi vil faktisk helst spare dig for en masse unødvendige omkostninger. Det er også derfor, at vi har samlet en fast prisliste over alle vores ydelser, som du kan se lige her

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Slamsuger i Albertslund fra kun 560 kr

  Som nævnt ovenfor gør vi altid vores bedste for at levere branchens bedste resultater. Derfor vælger vi ved T. H. Kloakservice aldrig at feje noget ind under tæppet. Med det mener vi, at vi benytter de bedste teknikker til slamsugning. Vi sørger som nævnt altid for kloakrens i form af spuling, så der går lang tid før du skal ringe til os igen.
   
  Vi har faste timepriser og faste priser på vores kloakservice. Læs mere om vores priser her.

  ★★★★★

  Professionalisme, Punktlighed, Svartid

  Kim's Kloakservice kom til tiden og udførte sit arbejde! De efterlod endda vores badeværelse pænt, efter at der har været kloakvand på hele vores badeværelses-gulv. Servicemindet og professionelle. Tak til Allan og hans kollega!
  Monique
  via Google

  ★★★★★

  Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

  Punktlig, venlig, professionel. ALLE pengene værd.
  Karsten
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk arbejde

  Rigtig god service og dygtig montør der udførte en opgave 2 andre firmaer ikke kunne.
  Hans
  via Google

  Slamsugning i Albertslund med fuld tilfredshed i centrum

  T. H. Kloakservice lever af tilfredse kunder. Tilfredse kunder er vores levebrød, og vi lytter altid, til hvad vores kunder har at sige. Med mere end 20 års erfaring har vi hørt lidt af hvert om kunders utilfredshed med firmaer i kloakbranchen. 
   
  Vores erfaring siger, at kundernes største bekymring, udover at kloakken er stoppet – er prisen og somme tider servicen. Vi arbejder hver dag på at forbedre branchens ry. Det er derfor vi altid tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, som sikrer dig, at vi aldrig går fra din opgave, før du er 100% tilfreds. 
   
  Du kender ligeledes altid til prisen, hvis vi skal udføre slamsugning hos dig. 

  Vi står altid
  klar til at
  hjælpe
  dig.

  Akut Slamsugning i Albertslund

  Hvis du oplever problemer med kloakken, og har brug for akut slamsugning i Albertslund, så er du kommet til det helt rette firma. T. H Kloakservice tilbyder altid en 24/7 døgnservice året rundt. Ring til vores akuttelefon på 49 40 49 40 eller kontakt os her