Kloakservice Værløse

Volder din kloak dig problemer? Og kan du hverken få hul igennem til toilet eller vask? Så må du have fat i et professionelt kloakfirma.

Hos T.H. Kloakservice kan vi få din kloak til at fungere optimalt igen, og vi rykker gerne hurtigt ud, hvis du har akut behov for vores hjælp til kloakservice i Værløse. Vi har været inden for kloakbranchen i mange år, og der er ikke det problem med din kloak, som vi ikke er mand for at fikse.

Vores kunder ringer til os fordi:

Dit lokale kloakfirma i Værløse med mange års erfaring

Efter at have været i branchen i mange år er vi vant til at fikse kloakker og vant til at finde frem til, hvor skoen trykker.

Du kan med ro i maven lade os udføre kloakservice velvidende, at vi ved, hvad vi foretager os. Når du ringer efter os, finder vi hurtigt ud af, hvorfor dit toilet eller din håndvask er stoppet til, og derefter gør vi det, der skal til for, at der igen bliver hul igennem.

Du kan stole trygt på, at vi ikke kører fra dig, før vi har løst det problem, du oplever med din kloak. Vi følger altid vores opgaver til dørs – uanset om du kontakter os med henblik på slamsugning, kloakspuling eller andre former for kloakservice i Værløse.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Professionel kloakservice i Værløse til lave priser

  Det er ikke dyrt at få vores hjælp til kloakservice. Tværtimod.

  Vi har den holdning, at alle skal kunne få hjælp, når den er gal med kloakken. Derfor har vi ingen interesse i at skrue vores priser helt i vejret. Hyrer du os til kloakservice i Værløse, tør vi godt garantere dig, at du ikke kan få fikset din kloak billigere hos en anden kloakmand. Derfor giver vi dig prisgaranti på det kloakarbejde, vi udfører hos dig.

  Det er vores måde at garantere dig, at du har fat i det billigste kloakfirma i dit lokalområde.

  kloak udenfor med sten

  Sådan kommer du i kontakt med os

  Du kan nemt komme i kontakt med os – uanset hvornår på dagen.

  Vi er til at træffe på telefon 49 40 49 40 eller via mail info@thkloakservice.dk