Kloakservice Lyngby

Oplever du problemer med din kloak i privaten eller i din virksomheds kontorbygning? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos T.H. Kloakservice rykker vi ud til privatkunder og erhvervskunder, der har brug for vores hjælp til kloakservice i Lyngby. Vi er en erfaren spiller på markedet, og vi har en lang række af tilfredse kunder i vores kartotek. Du er velkommen til at blive den næste i rækken.

Vi kan tilbyde dig meget mere end professionel kloakservice:

Sådan foregår det, når du hyrer os til kloakservice i Lyngby

Kloakservice dækker over mange forskellige ting. Det være sig alt fra slamsugning og kloakspuling til TV-inspektion og kloakrensning.

Ringer du til os, fordi du oplever problemer med din kloak, sender vi en erfaren mand hen til din adresse for at se nærmere på sagen. Det kan være, at kilden til problemet er indlysende, eller at der skal en eventuel TV-inspektion til. Uanset hvad finder vi frem til årsagen til, at dit toilet strejker, eller at din køkkenvask stopper til. Og når vi er sikre i vores sag, udbedrer vi problemet.

Først når det hele spiller igen, kører vores medarbejder videre til den næste kunde, der har brug for vores hjælp.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Få en specialist til at se på din kloak

  I vores kloakfirma tillader vi os at kalde os selv for specialister i kloakarbejde. For det er vi.

  Med mange års erfaring på bagen har vi set lidt af hvert, og vi kender din kloak bedre end vores egen baglomme. Vores medarbejdere er uddannede, og vi sørger for hele tiden at holde os opdateret med den nyeste viden på området. Så vi kan blive ved med at tilbyde dig de absolut bedste løsninger, når du bestiller kloakservice i Lyngby gennem os.

  kloak udenfor med sten

  Vil du gerne have hjælp til kloakservice i Lyngby? Vores vagttelefon er åben døgnet rundt

  Vi hører altid gerne fra dig, hvis du gerne vil have os til at tage et kig på din kloak. Du kan fange os på telefon 49 40 49 40 eller ved at sende en mail afsted til info@thkloakservice.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig.