Kloakservice Hellerup

Vil du gerne have en erfaren fagmand til at tage et kig på dit toilet eller din kloak? Hos TH Kloakservice i Hellerup kan vi tilbyde dig:

Overlad din kloak til professionelle fagmænd

Det er ikke hvem som helst, der kommer ud for at inspicere din kloak, når du ringer til TH Kloakservice.

Vores medarbejdere er alle erfarne og uddannede inden for deres felt, de ved derfor hvad der skal til for at få din kloak på rette køl igen.

I vores kloakfirma i Hellerup har vi mere end 20 års erfaring med kloakservice, og der er ingen opgaver, der er hverken for små eller for store til os. Uanset om det er toilettet eller håndvasken, der er stoppet til, kan du med ro i maven lade os udbedre problemet.

Vi finder altid den bedste løsning på problemet og sørger for, at du ender ud med et varigt og holdbart resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Alsidig kloakservice i Hellerup

  Du er velkommen til at ringe efter os – uanset hvor på Hellerup du har adresse.
  Vores kartotek over tilfredse kunder er stort, og det spænder over både private husejere og virksomhedsejere.

  Når du har brug for professionel kloakservice i Hellerup, står vi klar til at hjælpe dig. Det gælder både, hvis der skal en slamsugning til, eller hvis din kloak skal efterses ved hjælp af TV-inspektion.
  Vores ydelser spænder vidt, og derfor tillader vi os også at kalde os selv for eksperter i din kloak, med vores mange års erfaring.

  Oplever du problemer på skæve tider af døgnet, så kan du altid få fat i os. Vores døgntelefon er åben alle døgnets 24 timer, og vi står altid klar til at rykke ud alle 365 dage.

  kloak udenfor med sten

  Kontakt din lokale kloakekspert

  Hjælpen er nær, når du har brug for den. Du kan altid ringe til os, hvis du oplever problemer med et tilstoppet toilet eller et ildelugtende afløb – både nat og dag.

  Du kan fange os på telefon 49 40 49 40 eller sende en mail til os på info@thkloakservice.dk. Så får du hurtig hjælp, så du kan få gang i dit toilet og dit afløb igen.

  Få en god pris på kloakservice i dag

  Vi kører med lave og konkurrencedygtige priser på alle former for kloakservice på Amager. Har du det bedst med at få et tilbud på opgaven, inden du hyrer os? Så fikser vi naturligvis gerne det.

  Giv os et kald på telefon 49 40 49 40 eller skriv til os på info@thkloakservice.dk. Så sender vi gerne et tilbud i din retning eller sender en vogn med slamsuger ud til dig.

  Vi håber på at høre fra dig.