Kloakservice Gladsaxe

Virker dit toilettet ikke optimalt, eller bliver du mødt af en væmmelig stank fra afløbet på dit badeværelse? Så er vi din rette samarbejdspartner til at udføre kloakservice i Gladsaxe. Hos os kan du nyde godt af flere fordele:

Vi tilbyder professionel kloakservice i Gladsaxe

Hos TH Kloakservice er vi vant til at redde vores kunder fra alverdens situationer.

En tilstoppet kloak kan udmønte sig i mange forskellige problemer, og uanset om der har været rotter på spil i din kloak, eller den er stoppet til med skidt og snavs, klarer vi skærene. Vi er ikke alene eksperter i at finde frem til, hvad der er galt med din kloak. Vi er også de bedste til at fikse problemet.

Bestiller du kloakservice i Gladsaxe hos os, kan du føle dig helt tryg ved, at vi får din kloak til at fungere optimalt igen. Og at vi ikke kører igen, før problemet er blevet udbedret.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Døgnservice alle 365 dage

  Kan du ikke skylle ud i dit toilet? Eller løber vandet over?

  Det er et problem, der sjældent kan vente til i morgen. Derfor er døgnservice en del af vores kloakservice i Gladsaxe. Oplever du større problemer når du skal på toilettet ud på de sene nattetimer, eller vælter det ud med vand fra toilettet midt på eftermiddagen?

  Uanset hvornår uheldet er ude, sender vi gerne en erfaren mand hen til dig, der kan hjælpe dig med alt indenfor kloakservice lige fra kloakspuling, slamsugning til kloakrensning. Vores dygtige medarbejdere kører rundt i hele Gladsaxe – og vi står klar til at køre ud til dig.

  kloak udenfor med sten

  Bestil kloakservice i Gladsaxe

  Har du brug for vores hjælp, så du igen kan komme til at bruge dit toilet eller din håndvask? Så hører vi altid gerne fra dig.

  Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 49 40 49 40 eller ved at sende en mail til info@thkloakservice.dk.

  Vi kører ud til kunder på hele Sjælland – og vi svinger naturligvis gerne forbi dig.