Kloakservice Gentofte

Bestiller du kloakservice hos vores kloakfirma i Gentofte, er du garanteret en professionel løsning. Udover erfarne og kompetente medarbejdere kan vi tilbyde dig:

Kloakservice i Gentofte til gode priser

Selvom vi kan garantere kloakservice af høj kvalitet, skal du ikke betale i dyre domme for det, når bruger os som dit kloakfirma.

Vi kører med lave priser, som alle kan være med på, og det kan samtlige af vores kunder skrive under på.

Vores viden om toiletter, afløb og kloakrør er stor, og du behøver ikke vide på forhånd, hvad du skal have hjælp til, når du kontakter os. Det er vi eksperter i at finde ud af. 

Når du bestiller kloakservice i Gentofte hos os, sender vi en erfaren mand til din adresse, der kan få din kloak til at fungere på optimal vis igen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakservice i Gentofte – hvilke problemer kan vi afhjælpe?

  Der er stort set ikke det problem med din kloak, som vi ikke kan løse for dig.

  Har der samlet sig skidt og snavs i din kloak, kan den hurtigt stoppe til. Det kan nemlig give problemer til både dit toilet, afløb og køkkenvask. Problemer som dette, kan tyde på at der enten er brug for slamsugning, kloakspuling eller en tredje form for kloakrensning.

  Har du behov for en nærmere undersøgelse af din kloak, foretager vi gerne en TV-inspektion.
  Den kan blandt andet hjælpe os med at klarlægge, om der er rotter i din kloak, og om det vil gøre gavn at få monteret rottespærrer deri.

  Vores kloakservice i Gentofte består af flere forskellige ydelser, og du er altid velkommen til at ringe efter os, hvis du har brug for at få et par professionelle øjne på din kloak.

  kloak udenfor med sten

  Vi har døgnservice 365 dage om året

  Du behøver ikke vente til i morgen, hvis der opstår et problem med din kloak.

  Vores døgntelefon er åben nat og dag – og der er altid en stemme i den anden ende. 

  Kontakt os direkte på telefon 49 40 49 40 eller skriv til os på info@thkloakservice.dk. Så finder vi en hurtig løsning på de gener, du oplever.

  Vi ser frem til at høre fra dig og til at få din kloak til at køre igen.

  Vil du gerne have en god pris i dag?

  Vi kører med lave og konkurrencedygtige priser på alle former for kloakservice på Amager. Har du det bedst med at få et tilbud på opgaven, inden du hyrer os? Så fikser vi naturligvis gerne det.

  Giv os et kald på telefon 49 40 49 40 eller skriv til os på info@thkloakservice.dk. Så sender vi gerne et tilbud i din retning eller sender en vogn med slamsuger ud til dig.

  Vi håber på at høre fra dig.