Kloakservice Frederiksberg

Trænger din kloak til en rensning eller slamsugning? Så kommer vi dig til undsætning. Hos T.H. Kloakservice tilbyder vi hjælp til alle kloakopgaver. Vi rykker gerne ud til kloakrensning på Frederiksberg for både privat- og erhvervskunder.
Fordele ved at vælge os

Få professionel hjælp til Kloakservice på Frederiksberg

Trænger din kloak til en slamsugning? Eller ønsker du en TV-inspektion af dine vandrør? Hos T.H. Kloakservice kan vi hjælpe med forskellige opgaver. Vi tilbyder flere ydelser til konkurrencedygtige priser.

Herunder kan du få mere viden, om vores ydelser indenfor kloakservice, og hvad vi kan hjælpe dig med.

Slamsugning​​ på Frederiksberg

En kloak bør vedligeholdes over årene, så du slipper for gener. Begynder afløbene at lugte – eller er de direkte stoppet til? Så kan vi løse problemet med en slamsugning, hvor vi suger den fri for snavs og skidt. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakspuling og rensning på Frederiksberg

  En kloakspuling er en hurtig og effektiv måde at rense din kloak på, så afløbene ikke stoppes til. Det kan nemlig gå ud over både toilet, håndvask eller andre steder i hjemmet.

  Hos T.H. Kloakservice udfører vi en grundig kloakrensning med de nyeste værktøjer, så du kan være sikker på, at alt kommer til at virke, som det skal.

  kloak udenfor med sten

  TV-inspektion på Frederiksberg

  Ved en TV-inspektion indføres et lille kamera til at optage og tage billeder af kloaknettet, så vi kan gennemgå dit kloaksystem. En sådan inspektion kan være nødvendig for at afklare, hvor der er et problem i din kloak – og hvordan vi skal løse det problem.

  Efter vi har udført TV-inspektionen, kan vi hjælpe dig videre med løsningen, hvad enten det er en kloakrensning eller slamsugning.

  Rodskæring på Frederiksberg

  Er der opstået rodnet eller sneget sig rødder ind i din kloak? Det kan vi nemt klare med en rodskæring i kloakken, hvor vi fjerner rødderne, der sidder i vejen.  Efter rodskæringen spuler vi grundigt efter og tjekker via en TV-inspektion, om vi har fået det hele med, så problemet bliver løst.

  Få specifik hjælp til kloakservice på Frederiksberg

  Har du brug for hjælp til noget, du ikke kan finde på listen? Bare rolig. Det er blot et udpluk af de ydelser, vi tilbyder. Du kan altid kontakte os, hvis du har et specifikt behov – vi hjælper med både små og store opgaver.