Kloakservice Ballerup

Søger du professionel hjælp til slamsugning, kloakrensning eller måske rodskæring? Vi kan hjælpe dig. Hos T.H. Kloakservice udfører vi professionelt og effektivt arbejde. Vi kan hjælpe dig med din kloakopgave og sikrer dig gode resultater.

Hvorfor vælge T.H. Kloakservice?

Der findes andre firmaer, der tager sig af kloakservice nær Ballerup. Men her er et udpluk af grundene til, hvorfor du specifikt skal vælge os til at varetage din kloakopgave:

Kloakservice i Ballerup med fokus på den høje kvalitet

Hos T.H. Kloakservice er det vigtigt for os at gøre vores kunder glade. Derfor bestræber vi os altid på at yde den bedste service af den højeste kvalitet.

Uanset hvilken opgave vi varetager, er du garanteret kvalitet. Vi gør altid vores bedste for, at du som kunde er tilfreds med vores arbejde – og vi forlader ikke stedet, inden du er 100 procent tilfreds.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Fokus på ærlighed og gennemsigtighed med kloakservice i Ballerup

  Trænger din kloak til en grundig rensning og spuling? Eller er det på tide, at du får vandrørene inspiceret? Det behøver ikke koste dig mange penge. Hos T.H. Kloakservice tilbyder vi faste lave priser, alle kan være med på. Vi har kunden i centrum og er altid ærlige i vores tilbud. Som kunde hos os vil du ikke opleve skjulte gebyrer. I stedet får du fair og konkurrencedygtige priser for kvalitetsarbejde.
  kloak udenfor med sten

  Kloakservice i Ballerup for både private og erhverv

  Trænger din kloak til en grundig rensning? Eller er toilettets afløb stoppet? Det kan vi nemt løse for dig, så alt kan virke optimalt igen.

  Vi tilbyder at rykke ud til en grundig kloakservice nær Ballerup, uanset om du er privatperson eller erhvervskunde. Det er ikke afgørende for os, og derfor skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp.

  For os er ingen opgaver for store eller for små. Derfor står vi til rådighed for alle kloakopgaver – både for den almindelige husstand og for virksomheder.

  Du kan kontakte os på telefon 49 40 49 40 og høre, hvilken hjælp vi kan tilbyde dig til din opgave.