Kloakservice Avedøre

Har du brug for hurtig og effektiv kloakservice og slamsugning i Avedøre? Det kan vi hjælpe med!
Vi er dit kompetente og dygtige kloakfirma, der er klar til at rykke ud 24/7, når problemet banker på døren!

Som kunde er du i trygge hænder, når du skal bruge kloakservice i Avedøre.

Derfor er du altid garanteret:

Din lokale kloakservice i Avedøre

Skal vi hjælpe dig med at få renset dit toilet? Trænger kloakken til et eftersyn? Hvad end du skal have lavet, så kan vi udføre alt indenfor kloakarbejde og slamsugning. Vi er din lokale kloakservice i Avedøre og omegn, uanset om du er privat eller erhvervskunde. Vores medarbejdere er nemlig specialister i kloakservice, og derfor er du i trygge hænder hos os.  
 

Her kan du se en række af kloakopgaver, som vi udfører:

Vores erfaring er bred, men vi fortsætter stadig med at lære. Vi efteruddanner vores personale løbende, så vi hele tiden optimerer og forbedre vores arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder døgnservice på alle vores kloakservices. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. 

  Kloakservice i Avedøre – få hurtig hjælp i dag

  I Avedøre kan du få hurtig kloakservice – allerede i dag. Med døgnservice kan du altid kontakte os, når du akut har brug for hjælp til at fikse din kloak. Vi tilbyder også hurtig og effektiv slamsugning, der uden tvivl vil kunne løse din opgave til punkt og prikke. 

  Skulle du være i tvivl om hvordan du får lavet dit toilet eller afløb, så kan du få en af vores dygtige fagmænd ud. Hver eneste dag gør vi vores absolut bedste for at tilbyde dig en fleksibel og kundeminded kloakservice og slamsugning i Avedøre og andre omkringliggende byer.

  kloak udenfor med sten

  Gode priser på kloakservice i Avedøre

  Et godt tilbud er altid en god start på at få udført et godt stykke kloakarbejde. Vi giver en fair pris på den opgave, som vi skal udfører for dig. Derfor er vi stolte af, stadig at kunne udføre kloakservice og slamsugning for mange af vores nuværende kunder. 

  Vores dygtige og uddannede fagfolk køre ud til Avedøre og omegn, hvor vi udfører professionel kloakservice for dig. Vi rykker hurtigt ud, så du ikke skal vente i timer på at få løst din opgave. 

  Desuden tilbyder vi en lang række af andre ydelser indenfor kloakservice, som du kan finde lige her. Uanset opgaven, så har vi altid tid til at tage imod din henvendelse. Vi har nemlig åben 24/7 på linjen. 

  Kontakt os i dag

  Når kloakken er i stykker eller toilettet er stoppet, så kan ventetiden på hjælp føles rigtig lang. Det skal du heldigvis ikke bekymre dig om! Vi har døgnvagt på linjen, så du ikke skal vente forgæves, i mens vandet fosser ud af toilettet. Kontakt os på alle tidspunkter af døgnet, når lokummet brænder på. 
   
  Ring enten på telefon: 49 40 49 40 eller fang os på vores e-mail info@thkloakservice.dk. Vi lover at vende retur indenfor de næste 24 timer og med et uforpligtende tilbud til dig.
   

  Vi glæder os til at køre ud til dig.